VIIKKO VAARALLISIMPIEN VIRHEIDESI PYYDYSTYSTÄ BUGHUNTING™ -MENETELMÄLLÄ
4750€ + ALV

1. Oletko kyllästynyt kalliisiin konsultteihin ja alihankintaan?

Alihankinta on ihanan kallista ja tykkään konsulttien jaarittelusta. Testausstrategian ja laadunvarmistusprosessin hierominen ovat lempipuuhaani.

Haluan todellisia tuloksia, joista on apua devaajilleni nyt heti. Haluan, että liiketoimintani vaarantavia bugeja löytyy mahdollisimman paljon mahdollisimman aikaisin.

  1. Minusta on hienoa maksaa testipäällikön managerointityöstä 9000 € kuukaudessa.
  2. Laadunvarmistuksen auditointi on juuri se mitä tarvitsen. Taskurahoista se 10 000 € irtoaa.
  3. Testisuunnitelmalla ne bugit löydetään. Ostetaan konsultti suunnittelemaan 3 kuukaudeksi.

BUGHUNT™ -PALVELU EI HAASKAA RAHOJASI TURHUUTEEN. NOPEAT JA TÄSMÄLLISET BUGIRAPORTIT JO ENSIMMÄISENÄ TYÖPÄIVÄNÄ AUTTAVAT TIIMIÄSI SAAMAAN TUOTTEESI ISKUKUNTOON AIKAISEMMIN KUIN ARVAATKAAN.

2. Vaivaako kiire ja raha-asiat?

Testauksen laiminlyönti kehityksen aikana on pikavippi tuotteesi laadulla ja korko on kova. Lopussa kiire ja kustannuspaine leimaavat projektia. Takuukorjaukset, hätäpäivitykset ja tempoilu asiakaspalautteen kanssa syö
paitsi aikaasi ja energiaasi, myös rahasi. Testaus kannattaa hoitaa kuntoon jo tänään!

3. MITEN T€STAUS MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN?

Projektin lopussa ei tarvitse sammutella tulipaloja ja nopea palaute auttaa kehittäjiäsi saamaan enemmän aikaan. Bugien nappaaminen ajoissa maksaa itsensä aina takaisin.

4. TESTAAMME HETI. EMME LÄSSYTÄ LAADUSTA.

Jo ensimmäisenä päivänä lyömme tiskiin oikean testausraportin ja tukun bugeja. Emme pakota sinua ostamaan täysipäiväisiä testipäälliköitä tai ylimalkaisia laatukonsultteja.

5. MUTTA MEIDÄN BISNES ON NIIN AINUTLAATUINEN.

Täsmälleen. Ja juuri siksi me otamme vastuun onnistumisesta. Investoimme aikaamme liiketoimintasi ymmärtämiseen etukäteen, eikä sinun tarvitse huolehtia asiasta enempää. Saat heti ensimmäisestä päivästä alkaen hyödylliset testaustulokset käyttöösi. Jos et usko, niin kokeile! Annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun ja kannamme kaikki riskit onnistumisesta.

6. KAUANKO BUGHUNT INTENSIIVI KESTÄÄ?.

Olemme vaikuttavia ja lisäksi tehokkaita. Tuotteesi viettää testilabrassamme viikon. Testaamme maanantaista perjantaihin ja lopuksi toimitamme tulokset sinulle ja johdollenne sopivassa muodossa. Sinun aikaasi emme työn suorittamiseen polta.

7. MITEN BUGHUNT TOIMII?

Sinun ei tarvitse ottaa paineita edes työnjohtovastuusta. Huolehdimme, että testaus suunnataan aina tarpeesi ja bisneksesi perusteella oikeille osa-alueille.

VAIHE 1. Tavoite

Työ aloitetaan tapaamalla. Yhdistetään liiketoimintasi tavoitteet tekniseen haasteeseen, jotta työ tuottaa todellista hyötyä.

VAIHE 2. Työ

Otamme tuotteesi testaukseen. Devaustiimisi saa reaaliajassa bugiraportit käsiteltäväksi. Korjauspaketit voidaan ottaa suoraan testaukseen intensiivin aikana.

VAIHE 3. Tulokset

Viikon lopussa koostamme tulokset sinulle ja johdollenne. Esittelemme tulokset ja konkreettiset toimenpide-ehdotukset, jotta saatte tehdä tuotteestanne yhä upeamman.

8. MISTÄ PÄÄSET TILAAMAAN OMAN BUGHUNTERISI?

Ota yhteyttä Antti Niittyviitaan.

Laita vaikka tekstari “ehditäänkö jutella testauksesta” numeroon 040 572 7204 tai meiliä osoitteeseen etunimi@prove.fi.

Viikon Bughunt™ -intensiivi maksaa 4 750€ + alv.

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää