HYVÄ HAKKERI. VIIKKO TYÖTÄ. TURVALLISEMPI TUOTE.
4750€ + ALV

1. Kuinka hyvin tuotteesi kestää vihamielisessä väännössä?

En halua tietää: Softatuotteesi ei ole kriittisessä roolissa asiakkaiden edessä. Vihamielinen käyttö tai tietomurrot eivät ole konkreettinen riski liiketoiminnan toteutumiselle.

Haluan tietää: Pahikset eivät saa parruttaa tuotettani tai asiakkaitani epärehellisin tarkoitusperin. Haluaisin varautua paremmin ilkivaltaan. Silti tietoturvatestaus arveluttaa:

  1. Kaipaan ratkaisuja ongelmaani enkä tanssiaskelia myyntimiesten kanssa.
  2. Auditoinnit ovat kalliita ja aikaavieviä prosesseja enkä ole varma, mitä tuloksia sellaisesta saa.
  3. Konsultit puskevat pitkiä sopimuksia törkeillä tuntihinnoilla.
  4. Enkä muutenkaan usko laatuprosessin ulkoistamiseen kenellekään.

BLACKOPS(TM) OSUU SUORAAN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI: PALJONKO HYVÄ HAKKERI TEKEE TUHOA VIIKOSSA?

2. Tästä on kysymys.

Haluaisitko löytää tuotteesi heikot kohdat ennen ulkopuolisia? Juuri ne, joista kilpailijasi kätyrit tai anonyymit anarkistit livahtavat sisään huomaamatta? Tuotteesi turvallisuutta uhkaavien virheiden saalistaminen on viisasta tehdä ennen vihollista. Siksi rakensimme BlackOps -paketin sinua varten.

BlackOps kertoo paljonko hyvä hakkeri tekee tuhoja viikossa.

3. Okei. Maksaako tämä itsensä takaisin?

Möhläykset tietoturvasi kanssa voivat kostautua kalliisti. Sakko saattaa olla 4% firmasi liikevaihdosta, mikäli asiakkaidesi tiedot päätyvät vääriin käsiin (EU). Puhumattakaan asiakkaasi luottamuksesta. Jo ensimmäinen löytämämme tietoturva-aukko maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

4. Mitä tämä meiltä vaatii?

Vain hyvin vähän. Tehtävämme on selkeä. Iskemme tuotteesi kimppuun samoilla perusteilla, kuin ulkopuolinen yrittäjäkin iskisi. Emme halua taustatietoja vaan kaivamme kaiken tarpeellisen itse.

HUOM! Muista varata aikaa myös löydösten korjaamiselle.

5. Kauanko toimitus kestää?

Viiltävän tarkka viikko. Aloitamme maanantaina. Toimitamme tulokset perjantaina.

6. Työjärjestyksemme on sotilaallisen tarkka.

VAIHE 1. TIEDUSTELU

Iskemme kiinni järjestelmääsi selvittämällä kaiken tarpeellisen tiedon lähteistä, jotka hakkerillakin olisivat käytössä. Sen jälkeen vedämme taistelumaalauksen naamalle ja alamme töihin.

VAIHE 2. TEHTÄVÄ

Tehtävämme on murtaa järjestelmäsi laittomilla kuulustelu- ja kuritustekniikoilla. Tiedustelutiedon valossa on helpompaa löytää heikot pisteet ja iskeä sinne, missä eniten tuhoa voi tapahtua.

VAIHE 3. TULOKSET

Tehtävän jälkeen kokoamme hankitun tiedon yksiin kansiin. Kerromme mitkä kohdat murtuvat kurituskammiossamme ja mitä vielä tulee tehdä asioiden korjaamiseksi.

7. Mistä pääset tilaamaan oman BlackOps™ -operaatiosi?

Ota yhteyttä Antti Niittyviitaan.

Laita vaikka tekstari “ehditäänkö jutella testauksesta” numeroon 040 572 7204 tai meiliä osoitteeseen etunimi@prove.fi.

BlackOps™ maksaa 4 750€ + alv.

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää