THE ONE TESTING WORKSHOP SO YOU MAY SUCCEED EVEN MORE!

1. Oletko vielä ottanut askeleita kohti oikeaa testauksenne ratkaisua?

Asiakkaalle valuvien bugien määrä ei meitä haittaa. Korjataan asia sitten seuraavassa päivityksessä. Ja sitäpaitsi testaus on ajanhukkaa ja häiritsee kehittäjiemme työtä.

Tuntuu siltä, että testauksesta olisi oikeasti apua virheiden löytämisessä ennen asiakkaita. Asia kuitenkin arveluttaa sillä:

  1. Testaus tuntuu niin usein ajan haaskaukselta. Paljon turhaa työtä ja vastekin on vaatimaton.
  2. Meidän jengi testailee jo… jos ehtii. Työ sujuu lännen miesten tapaan kuppiin syljeskellen ja revolverit paukkuen.
  3. Bugien metsästyksen ja automaation suhde ei ole oikein selvä. Mistä ihmeestä kannattaisi aloittaa, ettei aikaa ja rahaa pala puuhasteluun?
  4. Laadunvarmistuskonsultit heiluttelevat käsiä ja tarjoavat kalliita tunteja todellisten tulosten sijaan.

NO MORE P*RKELE!

2. Joutava hössötys romukoppaan ja suoraan asiaan.

Olemme rakentaneet testausgurujemme ja tuhansien asiakaskohtaamisten kokemuksesta workshopin, jossa testauksesi kuumimmat kipupisteet käydään ratkaisukeskeisesti läpi. Tämä ottaa aikaanne yhden iltapäivän verran ja se on investointi tulevaisuutenne onnistumisiin.

3. Paljonko tämä sitten kustantaa?

Aika on tärkein resurssimme. Toivottavasti se on myös teidän. Juuri siksi vältämme kahta asiaa viimeiseen asti: Hyödyttömiä kalvopalavereita ja turhia tarjousdraaman kaaria. Workshopimme on sinulle ilmainen ja se keskittyy testaukseen liittyvien huolten ymmärtämiseen ja suunnan löytämiseen. Tiimimme tulee luoksesi kylään ja on valmis iskemään kädet kyynärpäitä myöten saveen samoin tein. Workshop ei sitouta sinua mihinkään!

4. Mutta mitä Prove tästä hyötyy?

Me näytämme hyvältä, jos te näytätte hyvältä. Ja perhana vieköön, me tykätään näyttää hyvältä! Mutta oikeasti: Ohjelmistokehityksen toimiala kaksinkertaistuu viiden vuoden välein. Testaus on meidän tonttimme ja on kaikkien etu, kun testaus on hoidossa. Lisäksi on ilmeistä, että jos joskus haluatte ostaa apuamme, olemme jo valmiiksi ammentaneet toimialasi ja tuotteesi tuntemusta osaamispankkiimme.

5. Miten homma etenee?

VAIHE 1. LIIKETOIMINTA

Jos testausta ei kytketä oikeisiin liiketoiminnan lähteisiin, työstä tulee helposti ajanhukkaa.

VAIHE 2. TUOTEKEHITYS

Tiimi ja sen tarpeiden täyttäminen ovat ratkaiseva tekijä nopeiden tulosten tuottamisessa. Olipa kysymys testauksesta tai devauksesta.

VAIHE 3. TEKNIIKKA

Kone joka softatuotteesi pellin alla pörrää on usein kriittisin kohta pitkäkestoisissa onnistumisissa. Käymme läpi tuotteesi erityispiirteet testauksen valossa.

6. Mistä pääset tilaamaan oman Mission Briefing™ -workshopisi?

Ota yhteyttä Antti Niittyviitaan.
Soita 040 572 7204 tai laita sähköpostia antti@prove.fi.
Mission BriefingTM -workshop EI MAKSA MITÄÄN!

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää