AUTOMAATION AVAUSPOTKU VIIKOSSA.
4750€ + ALV

1. USKOTKO, ETTÄ AUTOMAATION VOI ALOITTAA AVAIMET-KÄTEEN -PERIAATTEELLA?

En usko, sillä rakastan resurssointia yli kaiken. Kannan vastuun työtunneista ja työnjohdosta, koska ei ole muutenkaan niin kiire. Ja itseasiassa homman voisi hoitaa teettämällä aiheesta gradu opiskelijavoimin.

Avaimet-käteen olisikin upeaa. Meillä on usein niin kiire soutaessa, että perämoottoria on vaikeaa polkaista käyntiin. Lisäksi oikeiden välineiden etsintä ja käyttöönotto ei ole toimintamme ytimessä. Arvostan nopeita tuloksia!

2. AUTOMAATIOSTA PUHUTAAN PALJON,  MUTTA…

Testauksen automaatio on kuuma keskustelun aihe projektipalavereissa. Ongelma vain on, että kukaan ei ehdi tehdä asiakkaille mitään ja spekulointi jyrää todelliset toimenpiteet. Meidän työmme on lopettaa arvailu ja hoitaa työlistalla leijaillut automaatio eteenpäin.

3. MISTÄ OIKEIN ON KYSYMYS?

Automaatio on kuin itse koottava robottiruohonleikkuri. Siitä on hemmetisti hyötyä osaavissa käsissä, mutta alkuun pääseminen on työlästä. Meidän työmme on auttaa tiimiäsi ottamaan ensiaskeleet oikeassa järjestyksessä, jotta heidän työaikaa ei valu liikaa väärien välineiden virittämiseen tai erehdyksistä oppimiseen.

4. MAKSAAKO AUTOMAATIO ITSENSÄ TAKAISIN?

Oletko koskaan ajatellut, että digitalisaatio ei ole projekti. Se on uusi tapa elää ja tehdä bisnestä? Sama pätee testaustehtävien automatisointiin. Se ei ole projekti, vaan uusi tapa rakentaa kehitystä ja testausta. Automaation takaisinmaksu perustuu kehittäjien saamaan nopeaan palautteeseen. Välitön feedback auttaa kehittäjiä korjaamaan virheet vikkelämmin ja vähentää siksi merkittävästi regressioriskejä. Automaation ansiosta devaus on nopeampaa.

5. ENTÄ, JOS EN HALUA KONSULTTIBS:ÄÄ, VAAN OIKEITA TULOKSIA?

Ylimalkainen konsultointi ja testaussuunnittelu on aina pois tuloksista. Siksi käärimme hihat heti ensimmäisenä päivänä ja alamme rakennustöihin. Et siis maksa manageroinnista tai myyntilopojen haaskaamasta ajasta, vaan pelkästään testausautomaatiosta. Lisäksi voimme kertoa, että ruuvinkin saa vasaralla seinään. Me emme ole minkään välinetoimittajan kumppaneita, joten ainoa insentiivimme on, että sinä saat parhaan avun automaatiosta!

  • Vertaamme ja valitsemme pelivälineet puolestasi.
  • Viritämme vehkeet juhlakuntoon.
  • Automatisoimme yhden testin osoitukseksi onnistumisesta.
  • Opastamme jatkoaskeleet, jotta pääsette itse eteenpäin.

6. ENTÄ, JOS BISNEKSEMME ON NIIN AINUTLAATUINEN?

Täsmälleen. Ja juuri siksi me otamme vastuun onnistumisesta. Investoimme aikaamme liiketoimintasi ymmärtämiseen etukäteen, eikä sinun tarvitse huolehtia asiasta enempää. Annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun ja kannamme kaikki riskit onnistumisesta.

7. MITEN KICK-OFF AUTOMATION™ TOIMII?

VAIHE 1. Ymmärrys

Automaatiotiimimme gurut ottavat kopin projektisi erityistarpeista yhden iltapäivän workshopissa. Aikaasi tarvitsemme 2-3 tuntia.

VAIHE 2. Peruskivi

Automaatiotiimimme gurut valjastavat testauslaboratoriomme kaluston ja osaamisen automaatioratkaisunne toteutukseen. Ensin etsimme juuri sinun projektiasi palvelevat välineet ja sitten viritämme ne valmiiksi avauspotkua varten.

VAIHE 3. Automatisointi

Tämä on maailman kallein testitapaus. Automatisoimme yhden testin osoitukseksi ratkaisun toimivuudesta. Hintaa hommalle tulee 4750€+alv, mutta tämän jälkeen temppu on monistettavissa kaikkialla, missä koette sen tarpeelliseksi.

VAIHE 4. Avaimen luovutus

Lopuksi gurumme esittelevät toteutuksen sinulle ja opastavat yhden tiimiläisesi alkuun automaation ylläpidossa ja kasvattamisessa tulevaisuudessakin. Mikäli mielit apuamme myöhemminkin, saat tässä vaiheessa myös ehdotuksemme jatkotöistä.

8. MISTÄ PÄÄSEN TILAAMAAN AUTOMAATION AVAIMET KÄTEENI?

Ota yhteyttä Antti Niittyviitaan.

Laita vaikka tekstari “ehditäänkö jutella testauksesta” numeroon 040 572 7204 tai meiliä osoitteeseen etunimi@prove.fi.

Kick-Off Automation™ maksaa 4.750€ + alv.

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää