TESTAUSGURU TIIMIÄSI TÄYDENTÄMÄÄN
60-90€/h + ALV

1. Löytyykö kristallipalloa?

En näe tulevaisuutta. Projektiluonteinen työ, kireä aikataulu ja yllätykset tekevät tiimien tuunauksesta yhä vaikeampaa. Lisäksi täsmäosaamisen löytäminen rekryputkesta on työlästä.

Tiedämme jo ensivuoden kehitysbudjetin. Osaamme valita ja resursoida tiimit hyvissä ajoin. Yllätyksiä tulee toimialallamme vain harvoin. Lisäksi rekrytointi on helppoa ja mutkatonta.

VAROITUS! JOS VASTASIT KYLLÄ, ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE! KLASSINEN ALIHANKINTA TUSKIN ON OPTIOSI, SILLÄ ON SE KUITENKIN VUOSIEN TÄHTÄIMELLÄ KALLIIMPAAKIN KUIN REKRYTOINTI

2. MITEN TESTAUS AUTTAA DEVAUSTA?

Testauksen tukema kehitys on paitsi nopeampaa, myös varmempaa. Muistatko vielä, mitä teit 4 viikkoa sitten torstaina? Minä en ainakaan ja tuskin kehittäjätkään.

Virheet löytyvät aina. Kysymys on vain siitä kuka ne löytää ja kauanko aikaa on kulunut? Vanhoja koodirivejä tarvitsee tonkia vähemmän, kun bugit löytyvät nopeasti. Näin virheiden fiksaus vie vähemmän aikaa, regressiovirheiden määrä laskee ja oppimiskäyrä on jyrkempi.

Toisin sanoen tiimisi tuottaa enemmän tuloksia samassa ajassa.

3. MAKSAAKO TESTAUS ITSENSÄ TAKAISIN?

Testauksen laiminlyönti kehityksen aikana on pikavippi tuotteesi laadulla ja korko on kova. Takuukorjaukset, hätäpäivitykset ja tempoilu asiakaspalautteen kanssa syö paitsi aikaasi ja energiaasi, myös rahasi.

Testauksen hoitaminen ajoissa auttaa tiimiäsi ja tuloksiasi maaliviivalla merkittävästi ja myös mainetaseesi kiittää kumartaen.

5. EI TARJOUSDRAAMAN KAARIA!

Et saa meiltä pitkiä tarjousdokumentteja, emmekä osallistu tarjouskilpailuihin. Myyntilopomme eivät haaskaa aikaasi ja osaavat olla haaskaamatta myös omaansa. Toimitamme vain, tarpeeseesi osuvien gurujen ansioluettelot sekä tuntihinnat, jotta sinä saat tehdä päätöksen. Oikeiden gurujen työ on kääriä hihat samoin tein eikä syssymmällä.

6. MUTTA MEIDÄN BISNES ON NIIN AINUTLAATUINEN.

Täsmälleen. Siksi me otamme vastuun tässäkin asiassa onnistumisesta. Annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun ja kannamme kaikki riskit onnistumisesta. Gurumme esittelee työn tulokset sinulle toisen viikon perjantaina. Jos tulos ei tyydytä, revitään lasku ja käydään lounaalla.

7. MITEN ALIHANKINTA SITTEN KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

VAIHE 1. WORKSHOP

Istumme alas lyhyen workshopin merkeissä. Käymme läpi bisneksesi ja kehityksesi täsmätarpeet. Muodostetun käsityksen perusteella ehdotamme gurua tiimillesi.

VAIHE 2. Valinta

Valitsette tiiminne henkeen, osaamiseen ja ulosantiin perustuen mielestänne soveltuvimman gurun. Lyödään aloituspäivä lukkoon.

VAIHE 3. Työnäyte

Gurumme tulee töihin tiimisi kanssa näyttääkseen, mitä osaa. Toisen viikon perjantaina hän esittelee työn tulokset sinulle ja sen perusteella päätätte jatkosta.

VAIHE 4. Louhinta

Gurun työ jatkuu tiimisi osana ja työnjohtonne alaisuudessa niin pitkään kuin tarve on. Keskitymme tulosten tuottamiseen, emme ylimalkaiseen konsultointiin.

8. OKEI. KUULOSTAA HYVÄLTÄ. MISTÄ ALOITETAAN?

Ota rohkeasti yhteyttä.

Voit laittaa vaikka tekstarin “Jutellaanko?” minulle numeroon 040 572 7204 tai meiliä osoitteeseen etunimi@prove.fi.

Parhain terveisin.

Antti (@niittyviita) Provelta

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää