VIIKKO KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTAMO BAYSSÄ
4750€ + ALV

1. Toivotko salaa, että käyttäjämääräsi räjähtää käsiin?

Tykkäät istua toimiston takahuoneessa pölyttyvien kirjojen keskellä. On mukava rentoutua, kun asiakkaat eivät ahdistele ja kauppa ei käy.

Olet jo tehnyt mittavia investointeja markkinointiin. Tuotekehittäjäsi työskentelevät yötä päivää, jotta juuri sinä voit tuoda markkinoille uuden hittituotteen. Epäilyksen varjo kalvaa kuitenkin sydäntäsi.

  1. Entä, jos palvelullesi käy kuten Marimekolla ja logosi on aamulla Googlen etusivulla? Markkinoinnin menestystarina muuttuu painajaiseksi 20 minuutissa, kun kaikki verkkopalvelusi menevät yhtä aikaa nurin?
  2. Entä, jos kaupallesi käy kuten poikkeuksetta videopalveluille käy suosittujen lähetysten osuessa kohdalle? Kaikki palvelusi kaatuvat kerralla ja tulojen menetystä voidaan mitata kilokaupalla.
  3. Entä, jos asiakaspalvelusi toimii, kuten Sampo-pankilla taannoin? Palvelu-uudistuksesi menee käyttäjäryntäyksessä täydellisesti metsään. Menetät päivityksen päälle 40 000 maksavaa asiakasta.

KNOCK-OUT KERTOO PALVELUSI PULLONKAULAT JA AUTTAA KORJAAMAAN NE. VOIT NUKKUA YÖSI RAUHASSA.

2. Miten testaus maksaa itsensä takaisin?

Tilaisuus räjähdysmäiseen onnistumiseen tulee yleensä yhden ainoan kerran. Jos ohjelmistotuotteesi ei sillä hetkellä kestä, asiakkaasi tuskin palaavat. Tuotekehityksesi ja markkinointisi investoinnit voivat palaa taivaan tuuliin yhdessä yössä, jos kriittisimmät testit laiminlyödään.

3. Mitä hyötyä Knock-Outista oikeastaan on?

Kerromme huippunopeasti mikä tuotteesi todellinen kunto on. Pääset heti korjaamaan käyttäjäuskollisuuden ja kassavirtasi tuhoavat ongelmakohdat.

4. EI KONSULTTIBS:ÄÄ, VAAN OIKEITA TULOKSIA!

Ylimalkainen konsultointi ja testaussuunnittelu on aina pois tuloksista. Siksi käärimme hihat heti ensimmäisenä päivänä ja alamme rakennustöihin. Et siis maksa manageroinnista tai myyntilopojen haaskaamasta ajasta, vaan pelkästään testausautomaatiosta.

5. MUTTA MEIDÄN BISNES ON NIIN AINUTLAATUINEN.

Ihan varmasti on. Siksi me otamme vastuun onnistumisesta. Investoimme aikaamme liiketoimintasi ymmärtämiseen etukäteen, eikä sinun tarvitse huolehtia asiasta enempää. Siksi annamme työllemme täyden tyytyväisyystakuun ja kannamme kaikki riskit onnistumisesta.

6. KAUANKO TYÖ KESTÄÄ?.

Suorituskykytestin ajaminen on nopeaa, mutta sen valmistelu ottaa aikaa. Onneksi 10 vuoden kokemus on opettanut meidät rakentamaan liiketoimintaa palvelevat testiscriptit nopeasti. Tämä työ on viikossa valmis!

7. MITEN Knock-Out™ TOIMII?

Knockout on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti. Scriptaamme testit, ajamme kuorman ja lopuksi kerromme, mitä vielä kannattaa tehdä tuotteen optimoimiseksi eteenpäin.

VAIHE 1: Savustus

Otamme tuotteesi haltuun Proven Bug Hunting -menetelmällä. Rakennamme testiscriptit, jotka palvelevat liiketoimintaasi.

VAIHE 2. Kuormitus

Laitamme tuotteesi polvilleen parhailla automaatiotyökaluilla. Selvitämme minkälaista kuormaa arkkitehtuurisi ja suorituskykysi oikeasti kestää.

VAIHE 3. Optimointi

Listaamme mitä vielä tarvitsee tehdä, jotta hittituotteesi saadaan kestämään. Korjausten jälkeen olet valmiimpi markkinoiden paineeseen.

8. Mistä pääsen tilaamaan oman kuormitustestini?

Ota yhteyttä Antti Niittyviitaan.

Laita vaikka tekstari “ehditäänkö jutella testauksesta” numeroon 040 572 7204 tai meiliä osoitteeseen etunimi@prove.fi.

Knockout™ maksaa 4750€ + alv.

TESTAUSAUTOMAATION AVAUSPOTKU.

Viikossa valmis: 4750€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka vie viikon ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

Lue lisää

BUGIEN METSÄSTYKSEN CHUCK NORRIS.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Bughunt™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

Lue lisää

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

Lue lisää

MITÄ HYVÄ HAKKERI SAISI AIKAAN?

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

Lue lisää

ILMAINEN WORKSHOP VASTAA TESTAUKSEN POLTTAVIMPAAN KYSYMYKSEESI.

2h tapaaminen: 0€

Gurumme ovat tavanneet tuhansia ihmisiä kuluneen vuosikymmenen aikana keskusteluissa kehityksestä ja testauksesta. Tässä workshopissa tiivistämme tietämyksemme, jotta sinun kehityksesi saisi kukoistaa.

Lue lisää