Tilaa e-kirja tästä

Muistatko Ensitreffit Alttarilla -tvformaatin? Siinä joukko asiantuntijoita valitsi paria etsiville ihmisille unelmien puolisoa ja ensikertaa he tapasivat alttarilla vihkivaloja lausuessa. Hemmetin viihdyttäväähän se oli, vaikka lopputulokset eivät loistaneet edes hopeahääpäivään asti.

Kestävämpiä suhteita rakennetaan tietysti paljon yksinkertaisemmin. Lähdetään treffeille. Sitten tehdään se uudestaan ja uudestaan. Löydetään ja ilahdutaan. Joskus vihastutaan ja sitten sovitaan. Tärkeintä on tavata usein, jotta särmät saavat hioutua ja jotain upeaa saisi tilaisuutensa syntyä.

Tämän yksinkertaisen oivalluksen mekin olemme ohjelmistoalalla lopulta omaksuneet. Todellinen ja kestävä arvo ohjelmistohankkeissakin syntyy vain siellä missä asiakas lähtee ensitreffeille tilaamansa tuotteen kanssa. Mieluummin heti kuin huomenna.

Jos olet saanut entisestä tarpeeksesi ja tahdot todellisia tuloksia, tilaa tämä kirja.

AVAA AUTOMAATION MYSTEERIN.

Avaimet käteen: 22900€

Testausautomaation vaativin vaihe on ylittää ryhtymisen kynnys. Tiivistimme yli vuosikymmenen kokemuksemme pakettiin, jotta automaation avauspeli olisi sujuvaa. Työmme on kääriä hihat heti ensimmäisenä päivänä. Urakka kestää 6 viikkoa ja toimitamme kaiken avaimet käteen periaatteella.

KUORMITUSTESTAUKSEN GUANTANAMO BAY.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö paljonko kuormaa tuotteesi sietää ja yhä säilyttää suorituskykynsä? Tai tiedätkö kuinka kyykkyyn kävijäryntäys voi teidät viedä? Knock-Out™ on kolmivaiheinen korkeajännitysprojekti, jossa etsimme tuotteesi suorituskyvyn äärirajat.

KUUKAUDEN SAALIS VIIKOSSA.

Viikossa valmis: 4750€

Arvostatko nopeutta ja täsmällisyyttä? Testguru™ -palvelu ei haaskaa aikaasi ja rahaasi turhuuteen. Nopeat ja täsmälliset bugiraportit jo ensimmäisenä työpäivänä auttavat tiimisi eteenpäin kohti timanttisia tuloksia. Kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa saadaan kuntoon.

ASIANTUNTIJAN ALIHANKINTA.

Tuntihinta: 60-90€

Entä, jos tiimisi tarvitsee tyypin toisensa jälkeen? Ei hätää. Uskomme yhä myös klassiseen lähestymiseen. Mutta vain, mikäli tarve on perusteltu. Gurun käsiparin vuokraus tai alihankinta. You name it. We deliver it.

HYVÄ HAKKERISI.

Viikossa valmis: 4750€

Tiedätkö jo paljonko tuhoa hyvä hakkeri kylvää järjestelmääsi viikossa? Blackops™ osuu suoraan tähän polttavimpaan kysymykseesi. Emme auditoi dokumenttejasi emmekä myy sertifikaatteja. Hakkerimme metsästävät bugeja, jotka vaarantavat sinun tai käyttäjäsi tiedot tositilanteessa.

JOTAIN JOKA MUUTTAA TESTAUKSEN PYSYVÄSTI.

Lupaus tulevasta. Kenties häivähdys teknologisia ihmetekoja. Ja aavistus asiantuntevaa käsityöläisyyttä yhdessä tulevaisuuden upeimpien menetelmien kanssa. Niistä aineksista myös seuraavat Proven asiantuntijatuotteet rakentuvat. Stay tuned!