050 462 9901

MAKSUTON 30-MINUUTIN GURUSESSIO

LAADUN TUPLAAMISEN TIEKARTTA!

Lunasta 100% maksuton, sitoumukseton 30-minuutin sessiosi testauslabramme gurun kanssa (arvo 690€). Saat juuri sinulle täsmätyn pelikirjan bugien pyydystämisestä, testauksen automatisoinnista, tietoturvasta ja suorituskyvystä. Kirkas suunnitelma auttaa peittoamaan paitsi kilpailijasi myös kollegasi softaprojektien onnistumisessa! Lisäksi saat työkalun, jolla vedät saman session tiimisi kanssa vaikka seuraavassa scrum retrossa!

PIDÄ KIIRETTÄ! TÄMÄN KUUN PAIKAT LOPPUVAT PIAN!

(Pyydämme vielä vahvistamaan tietosi seuraavalla sivulla! Lisäksi lähetämme varauslinkin sähköpostiosoitteeseesi, jos haluat tehdä varauksen myöhemmin!)

Hekin ovat luottaneet asiantuntemukseemme!

SESSION AGENDA

Puhelussa käymme läpi kolmevaiheisen prosessin, joka kirkastaa projektisi ratkaisevat liikkeet ikävien yllätysten eliminoimiseksi. Toimitamme yhteenvedon sinulle sekä työkirjan, jonka avulla voit vetää saman session tiimisi kanssa!

Luodinkestävä tiekartta, jolla puolitat tulipalojen perässä säntäilyn!

Kuulostaako mahdottomalta? 15 vuotta kokemusta softaprojektien laadun kanssa on osoittanut, että devauksen teholle on kolme kriittistä estettä. Niiden paikallistaminen ja paikkaaminen tuottaa hämmästyttäviä tasonkorotuksia paitsi tiimin tuloksissa, myös tyytyväisyydessä!

Suunnitelma, jolla saat devauksestasi jopa 30% enemmän irti!

BONUS: Lisäksi saat työkirjan, jonka avulla tartutat tärkeimmät oivallukset myös tiimiisi!

5 Kriittistä Liikettä Häikäisevään Voittoon Softaprojektissa (e-kirja)


Valmiit worksheetit, jotka voit juoksuttaa läpi tiimisi kanssa esimerkiksi scrum retrossa!


BONARI: Laadunvarmistus on idea eilisestä (e-kirja)

(Pidä kiirettä! Paikkoja on rajoitetusti!)

Tämä sessio ei sovellu kaikille. Jos tiedät jo softaprojektien tyylikkäästä läpiviennistä kaiken tai organisaatiosi ei kerta kaikkiaan ole valmis mihinkään muutoksiin, älä hukkaa omaa aikaasi.


Tämä tehosessio on tarkoitettu projektipäälliköille ja tuoteomistajille, jotka haluavat tehdä jatkuvasti parempaa softaa!


Lupaamme painaa 30 minuuttia hommia hiki hatussa ja me edellytetään samaa sinulta. Tomeran lopputuloksen saamiseksi et voi räplätä puhelinta, tarkistaa sähköposteja tai olla kollegoiden jututettavana. Valitse sellainen aikaslotti, jonka voit keskeyksettä käyttää yhteiseen asiaamme. 

VAROITUS!

(Pidä kiirettä! Paikkoja on rajoitetusti!)

Copyright © 2019 Prove Expertise Oy

Tutustu meihin tarkemmin!

Me Provella uskomme, että paska softa on vakava mielenterveysuhka. Se on sitä sekä kehittäjille, että käyttäjille. Meidän työmme on pyydystää pullonkaulat ennen kuin kukaan kärsii niistä. Ohjelmistotestaus on mielenterveystyötä, sillä kaikki vain ovat onnellisempia, kun softa toimii!